Nirpa accreditatie voor Loonbeslag, beslagvrije voet en preverentie.

Afgelopen september werd het zesde Nirpa congres gehouden in Utrecht. Via Verlaan Opleidingen verzorgde daar een aantal workshops over Loonbeslag en de beslagvrije voet. Er bleken enorm veel vragen te leven rondom het loonbeslag en de berekeningswijze van de beslagvrije voet. Ook tijdens de paneldiscussie kwam dat naar voren.

Daarom heeft Via Verlaan Opleidingen bij het Nirpa accreditatie aangevraagd en gekregen. Loonbeslag, beslagvrije voet en preferentie is de eerste training die Via Verlaan Opleidingen voor het Nirpa op de PE kalender heeft gezet. De cursus geeft recht op 98 PE punten.

De trainingen staan gepland in Amsterdam (14 dec), Nijmegen (15 dec) en Utrecht (17 dec) en kunnen op aanvraag op andere locaties worden verzorgd. Ook incompany trainingen behoren tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie over de Nirpa opleiding op www.nirpa.nl (PE kalender)


Over Via Verlaan Opleidingen:

Wij bieden interactieve trainingen aan die een afwisseling zijn tussen theorie en praktijk. Casussen uit het werkveld kunnen daarbij worden ingebracht en besproken. De trainingen lopen uiteen van debiteurenbeheer tot executiemaatregelen, van WSNP en faillissement tot huurincasso, van beslagvrije voet tot bevoegdheden en verplichtingen van een gerechtsdeurwaarder.

Tot de opdrachtgevers van Via Verlaan Opleidingen behoren diverse opleidingsinstuten, incassobureaus, gerechtsdeurwaarderskantoren, advocatenkantoren en andere bedrijven in de financiële sector. Maar ook incassoafdelingen van energiemaatschappijen, telecombedrijven en woningbouwverenigingen weten Via Verlaan Opleidingen te vinden.

Kijk voor meer informatie over Via Verlaan Opleidingen op www.viaverlaan.nl