8 PE punten mee naar Frankrijk?

Binnenkort begint de vakantieperiode. Om nog uitgeruster van vakantie terug te kunnen komen, bieden Via Verlaan Opleidingen en Nijenhuis Opleidingen u de mogelijkheid om 8 extra PE punten én een rugzak vol met nieuwe wetskennis mee te nemen naar uw vakantiebestemming
 
Op 23 juni a.s. organiseren wij  twee cursussen op één dag voor 8 PE punten. Betekenen, hoe doe je dat? en Conservatoir beslag.
 
Meld u nu aan, want de vakantie komst sneller in zicht dan u denkt!
U kunt zich nog inschrijven tot en met 14 juni a.s.
 
Wij openen op dinsdag 23 juni 2015 in Utrecht de deuren voor de twee PE cursussen:
De cursusdag begint om 9.00 uur en eindigt om 18.30 uur.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt deelnemen voor € 495,00 per persoon per dag. Deze prijs is exclusief 21% BTW en inclusief cursusmaterialen, lunch, PE puntenregistratie en certificaat.
 
Schrijft u per kantoor met meer dan twee medewerkers/collega's in, dan passen wij de prijs voor u aan. Vraagt u naar de mogelijkheden.
 
Voor meer inforrmatie: klik dan hier
Wilt u gelijk inschrijven: klik dan hier.
 
PE aanbod 
Nijenhuis Opleidingen biedt naast deze PE cursussen een scala aan PE cursussen aan. Actualiteitencursussen zoals KEI, maar ook bewijsbeslag en diverse masterclassen. 
 
Trainingen medewerkers en klanten
Via Verlaan Opleidingen is gespecialiseerd in het trainen van medewerkers en klanten. Van huurrecht, debiteurenbeheer, faillissement en WSNP tot incasso en executie.
 
Huurmodules
Via Verlaan Opleidingen biedt huurmodules aan via open inschrijving, maar deze kunnen ook incompany worden gegeven. Wilt u juist een paar onderdelen uit de modules samenvoegen, dan is dat bespreekbaar en maatwerk mogelijk.
 
Agenda
Voor de opleidingsagenda klikt u hier.

Voor alle opleidingen klikt u hier.